3-4 Augusti 2018!

Publicerat den .

Vi är tillbaka!! Skogsröjet återkommer för 13:e året i följd och det är 3-4 augusti som gäller. Biljetter släpps idag kl 12 hos Eventim
Vi håller på för fullt med bokningsarbetet men kan redan nu presentera årets första klara akter:

DOKKEN debuterade 1981 med albumet “Breaking The Chains” och 1984 slog de igenom med plattan “Tooth And Nail”. Ända sedan dess har Dokken spridit sin genialiska melodiösa hårdrock över världen. Hits som “Kiss Of Death”, “In My Dreams”, “Just Got Lucky” och “Alone Again” har gjort att Don Dokken och hans band skrivit in sig i historieböckerna som en av de pålitligaste leverantörerna av välgjorda hårdrockshits. Det är inte ofta Dokken kommer till Sverige så missa inte det här tillfället!

THE QUIREBOYS det legendariska partyrockbandet kommer tillbaks till Skogsröjet, även denna gång blir det ett vanligt gig samt ett akustiskt gig på vårt öppna hus på torsdagen.
The Quireboys slog igenom stort 1989 med singeln “7 O’Clock” och albumet “A Bit Of What You Fancy” året därpå. Få band har turnerat så hårt som The Quireboys och med sångaren Spike i spetsen är man alltid säker på att en spelning snabbt övergår i ett party.

FREEDOM CALL världens gladaste metalband är tillbaka! De tyska power metal-veteranerna Freedom Call Official kommer till Röjet och med sig har de melodier, optimismen, livsglädjen ,Tyskland, 90-tal och power metal vilket i mina öron är en snudd på oslagbar kombination.

EVERGREY med Tom S. Englund i spetsen har gått från att vara en göteborgsk angelägenhet till att vara ett band som turnerar världen över. Progressive metal – bandet har vuxit platta för platta och hyllats i stort i all viktig metalmedia. Evergrey kommer göra sitt vanliga set och dessutom lira akustiskt på torsdagens öppet hus.

Hoppas vi ses på Skogsröjet alla skogsröjare, många fler bandsläpp kommer inom kort .
Biljetter till Sveriges trevligaste festival-Skogsröjet hittar ni hos Eventim