Skogsröjet 2017

Publicerat den .

Hej på er alla rockers.

Jätte kul att läsa alla roliga kommentarer på eventims hemsida. Vi tackar ödmjukast för alla positiva heja rop. Vi tar givetvis emot era negativa synpunkter med öppna armar men vissa grejor kan vi inte göra något åt. Exempelvis så kan vi INTE köra vatten toaletter. Vi har bett kommunen kolla upp denna möjlighet med vi har fått svaret att avloppen inte håller för den belastning som blir när det är så mycket folk på samma plats. Så tyvärr så får vi leva med festival baja major även nästa år. När det kommer till tömningen så är det givetvis så att vi inte planerar in att det ska lukta avföring när banden spelar men är det fullt så är det fullt då måste vi tömma.

När det kommer till bussar ut så vill inte Östgötatrafiken hjälpa oss med fler bussar och det är svårt för oss att få ett buss bolag att vilja köra ut när de inte vet hur många passagerare som vill åka med på varje tur. Men vi jobbar på att få ett bra samarbete med både bussbolag och taxi bilag till 2017.

Frågan om öl utanför serveringen är en känslig fråga och vi jobbar stenhårt att få politiken att hjälpa oss att få till ett så bra arbetssätt som möjligt samt att vi även jobbar med att fixa ett bra utbud till nästa år.  Gällande VIP-en och maten så kan vi bara göra som vi gör varje år och be dem stäppa upp och göra de bättre.

Hoppas att ni vill komma och röja med oss även nästa år. Rock on =)

/E